BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS

Sunday, 15 May 2011

YOUUU :)

MUHAMMAD ISKANDAR ,i will always lovee youu .once i love somone ,i love him so much .same like youu b .i nk ble i g further stady kat kedah ,i nk u always ingat i b .please ,jangan nk curang curang ngn i kayy .i gigit u nnt .hahaa and u jage diri u elok elok kayy .jage rantai n cincin tuwh baek baek .bermakna sesangat tuwh .hee :) i will always miss and love youu iskandar :)just take care urself :)

Saturday, 14 May 2011

23 may 2011

23 may 2011 ,aku akan pegi kptm kedah untuk sambung blaja .aku dpt kos office management .aku amik diploma ,so aku nye selama 3 tahun .fuhhh ,tak lme lahh aku g negeri orang .bak kate owg ,merantau negeri orang leyh cari pengalaman .tapi aku bleyh ke erk ?bleyh ke aku berjauhan ngn family aku ?selama aku hidup ,aku tak penah berjauhan ngn family aku .tup tup ,aku berjauhan ngn family aku .dahh laaa 3 tahun lakk tuh .aku taktwu lahh :( happy mmg laa happy cuz aku dpt kos yg aku nk ,tapi sedeyh un ade cuz aku berjauhan ngn family ,sayang sayang aku ,fana ,nyna ,aien and iskandar :') tetbe aku tak snggup nk pisah ngn dorang sumee .i lovee youu so much :') i never leave them :(

nurul nyna

NURUL NYNA :i will always miss youu syggg <3
                            youu jage diri elok elok ble kat sane kayy :')
                            jangan lupekan i and afafa kayy 
                           i syg u sesangat biee :)
nnt you dah masuk plkn ,i plak smbg blaja kat kedah .seyesly i akn rinduu you sygg .hmmm :")u are my bestie sygg .

Monday, 2 May 2011

SIMPLE ~

since aku dah syg someone ,aku akan syg owg tuwh sesangat .aku tanak die betray aku .aku benci .hrrr -,- .soo janganlahh maenkan perasaan aku .aku bukan patung yg tade hati and perasaan .aku pun manusia jugak .aku pun ade kelebihan and kekurangan .cm orang lain .hee .